جهت اطلاع از نامهای تجاری آماده فروش( فقط نام کالای درخواستی مثلا :قند ، کاشی وغیره )  را به شماره های زیرپیامک زده بعد از 10 دقیقه کلیه نامهای تجاری آماده فروش به گوشی شما پیامک ارسال خواهد شد

موبایل :09123717913    پنل پیامک  : 10009123717913

جهت مشاوره وثبت علامت ونام تجاری با   09123717913تماس

ایمیل:sabt300@gmail.com

دانلود نمونه فرم های اداری و مکاتبات داخلی

دانلود نمونه و تیپ قرادادهای جدید 1394

شهرداری

قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا - مصوب 3/2/1374

فصل اول ـ کلیات‌

ماده 1 ـ جهت تحقق اصل پنجاهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و به منظور پاکسازی وحفاظت هوا از آلودگی‌ها کلیه دستگاه‌ها و موسسات و کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی موظفندمقررات و سیاست‌های مقرر در این قانون را رعایت نمایند.

ماده 2 ـ اقدام به هر عملی که موجبات آلودگی هوا را فراهم نماید ممنوع است‌. منظور از آلودگی‌هوا عبارت است از وجود و پخش یک یا چند آلوده کنند اعم از جامد، مایع‌، گاز، تشعشع پرتوزا وغیر پرتوزا در هوای آزاد به مقدار و مدتی که کیفیت آن را به طوری که زیان‌آور برای انسان و یا سایرموجودات زنده و یا گیاهان و یا آثار و ابنیه باشد تغییر دهد.

ماده 3 ـ منابع آلوده کننده هوا که تحت مقررات این قانون قرار دارند به سه دسته زیر طبقه بندی‌می‌شوند:

الف‌: وسایل نقلیه موتوری‌.

ب‌: کارخانجات و کارگاه‌ها و نیروگاه‌ها.

ج‌: منابع تجاری و خانگی و منابع متفرقه‌.

 

لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها - مصوب 3/3/1359

ماده 1 ـ به منظور حفظ و گسترش فضای سبز و جلوگیری از قطع بی‌رویه درختان‌، قطع هر نوع‌درخت در معابر، بزرگراه‌ها و پارک‌ها، باغات و محل‌هایی که به صورت باغ شناخته شوند و درمحدوده قانونی و حریم شهرها بدون اجازه شهرداری ممنوع است‌.

ضوابط مربوط به چگونگی اجرای این ماده پس از تهیه توسط شهرداری و تصویب شورای شهرقابل اجرا است‌.

ماده 2 ـ شهرداری‌ها در محدوده قانونی و حریم شهرها مکلفند ظرف مدت یک سال شناسنامه‌ای‌شامل تعداد و نوع و محیط و سن تقریبی درختان محل‌های مشمول این قانون را تنظیم کنند و این‌شناسنامه هر پنج سال یکبار قابل تجدید و سند اجرای این قانون می‌باشد.

تبصره ـ شهرداری‌ها مکلفند درختان معابر، میادین‌، بزرگراه‌ها و پارک‌ها را پس از تنظیم مشخصاتانان پلاک‌کوبی کنند.

 

آیین ‌نامه اجرای قانون تاسیس‌ شرکت اتوبوسرانی‌ - مصوب 11/11/1334 با اصلاحات‌

ماده 1 ـ در اجرای قانون تاسیس شرکت اتوبوسرانی عمومی مصوب مجلسین‌ ، وزارت کشور وشهرداری‌هایی که دارای انجمن قانونی باشند موظفند پس از نشر آگهی در ظرف حداکثر دو ماه و نیم‌شرکت واحد سهامی اتوبوسرانی عمومی حوزه خود و حومه آن را بر اساس مقررات مربوط قانون‌تجارت به ثبت برسانند.

ماده 2 ـ چنانچه در ظرف مدت دو ماه از تاریخ نشر آگهی صاحبان وسایط موجوده در هر شهر ازواگذاری وسایط و خرید سهام خودداری کنند وزارت کشور یا شهرداری بر اساس این آیین ‌نامه راسابتاسیس شرکت اقدام خواهد نمود و در اینصورت بموجب تبصره 8 قانون تاسیس شرکتاتوبوسرانی عمومی کارکنان فعلی اتوبوسها خدمتگزار شرکت واحد اتوبوسرانی خواهند بود.

ماده 3 ـ شرکتنامه و اساسنامه شرکت باید پس از تصویب انجمن شهر با وزارت کشور (درمحل‌هایی که انجمن شهر وجود ندارد) بثبت برسد.

 

قانون تاسیس شرکت اتوبوسرانی عمومی‌ در شهرها - مصوب 16/11/1331 با اصلاحات‌

ماده واحده ـ امتیاز اتوبوسرانی و نقل و انتقال مسافر بطور دسته جمعی در داخل هر شهر و حومه‌آن با شهرداری محل می‌باشد.

تبصره 1 ـ برای استفاده از این امتیاز شهرداریها می‌توانند هریک شرکت واحد سهامی تشکیل دهندمشروط بر اینکه حداقل پنجاه و یک درصد سهام آن متعلق بشهرداری و بقیه متعلق به اتباع ایران‌ساکن محل بوده و مدت هر شرکت از شرکتهای اتوبوسرانی بیش از هشت سال نباشد.

تبصره 2 ـ سهام شرکت اسمی است‌.

هرگاه یکی از سهامداران بخواهد سهم خود را بفروش برساند. شهرداری حق اولویت دارد و درصورت انتشار سهام جدید شهرداری در خرید سهام حق تقدم خواهد داشت‌.

تبصره 3 ـ حق رای نسبت به سهام شهرداری با انجمن قانونی شهر است و در غیاب انجمن وزارت‌کشور قایم‌مقام آن خواهد بود.

 
 

فصل‌ اول‌ ـ تعاریف‌

ماده‌ 1 ـ نظام‌ صنفی‌: قواعد و مقرراتی‌ است‌ که‌ امور مربوط‌ به‌ سازمان ‌، وظایف‌ ، اختیارات‌ ، حدود و حقوق‌ افراد و واحدهای‌ صنفی‌ را طبق‌ این‌ قانون‌ تعیین‌ می‌کند.

ماده‌ 2 ـ فرد صنفی‌ : هر شخص‌ حقیقی‌ یا حقوقی‌ که‌ در یکی‌ از فعالیت‌های ‌صنفی ‌اعم‌ از تولید، تبدیل‌، خرید، فروش‌، توزیع‌، خدمات‌ و خدمات‌ فنی‌ سرمایه‌گذاری ‌کند و به‌ عنوان‌ پیشه‌ور و صاحب‌ حرفه‌ و شغل‌ آزاد، خواه‌ به‌ شخصه‌ یا با مباشرت‌ دیگران ‌محل‌ کسبی‌ دایر یا وسیله‌ کسبی‌ فراهم‌ آورد و تمام‌ یا قسمتی‌ از کالا، محصول‌ یا خدمات ‌خود را به‌طور مستقیم‌ یا غیرمستقیم‌ و به‌صورت‌ کلی‌ یا جزیی‌ به‌ مصرف‌کننده‌ عرضه‌ دارد، فرد صنفی‌ شناخته‌می‌شود.

تبصره‌ ـ صنوفی‌ که‌ قانون‌ خاص‌ دارند، از شمول‌ این‌ قانون‌ مستثنی‌ هستند.

 

لایحه قانونی راجع به نحوه واگذاری اماکن و میادین و غرفه‌ها بمنظور ایجاد تسهیل در تهیه و توزیع میوه و تره‌بار و فرآورده‌های کشاورزی‌ - مصوب 5/10/1358 شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران‌

ماده واحده ـ شهرداری تهران می‌تواند بمنظور تسهیل در تهیه و توزیع میوه و تره‌بار و فرآورده‌ های‌کشاورزی مورد مصرف مردم و کوتاه کردن دست واسطه‌ها از طریق ایجاد ارتباط مستقیم بین‌ تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان کلیه اماکن و میادین و غرفه‌ها که توسط شهرداری ایجاد شده یا بشود را بصورت نمایندگی منحصرا به اشخاص حقیقی یا حقوقی تولیدکننده واگذار نماید. این قبیل اماکن ‌و میادین و غرفه‌ها مشمول مقررات قانون روابط موجر و مستاجر نبوده و حقوق استیجاری و کسب ‌و پیشه برای متصرفین یا متصدیان آنها ایجاد نخواهد کرد و هر موقع که شهرداری لازم بداند می‌تواند با توجه بشرایط واگذاری نمایندگی محل را تصرف کند و هرگاه اشیا متعلق به متصرف در آن باشد شهرداری آن را به محل دیگری منتقل خواهد کرد.

 
 

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

تماس با قسمت پشتیبانی وب سایت

شما می توانید جهت هرگونه سوال و سرچ نام تجاری با تلفن 09123717913 تماس وبه صورت رایگان مشاوره بگیرید.

دفتر مرکزی تهران . بلوار اشرفی اصفهانی- روبروی مسجد امام رضا (ع) ساختمان پزشکان 110 ط3 واحد 12  - تلفن:

44474914   +  44474915  +  09123717913

email: sabt300@gmail.com

تماس با ما